dra åt hela helvete


Kan ha varit bland de jobbigaste passen någonsin.
Jag är på relativt dåligt humör just nu iallafall. Blir en helnattare för mig. Vilket inte direkt är ovanligt. Nätterna är bra mycket mer intressanta än dagarna. Blir skriva skriva skirva inatt, tur att BOB håller mig sällskap. Tackar dock inte nej till någon som har möjligheten att föra en dialog heller, så jag inte somnar. Så msn eller telefonlinjen är ikväll öppen.

PÖZZ. Hörs inatt era nyfikna råttor.


svett


Nu är det dags att stänga av hjärnan ett tag och lägga fokus på att svettas. För att sedan runt 2100 skruva upp tempot och bli klar med skiten så fort som möjligt. Bära eller brista.




Pirr i magen


Idag upphör mina gratis att fungera. Så att alla därute är medvetna om det. Jag svarar endast om det är riktigt riktigt viktigt.

Just nu: Kaffe och rapport.
Sen:
Klockan 1900 - Spinning
Klockan 2100 - 0200 - Rapportskrivning

Och det har varit absolut underbart att dra sitt feta arsle runt på stan idag, helt underbart. Alla ser så glada ut, vad går de på egentligen?

summer of 08



Sista gången


Det här är sista gången jag skjuter upp saker. Det blir en lång kväll/natt med rapportskrivning. Bara för att jag har varit så lat. Helvete.

ryckande hett



Just nu: Kaffe med en smula sockerkaka för att... Ja varför inte.

wiiiii!!!


Jag har nu i ungefär en timme spelat både tennis och baseball. Min arm värker men jag känner ändå hungern att fortsätta. Samtidigt som praktikrapporten ropar in mig i sitt lilla mörka stel hörn. Jag vill inte.

Jag var vaken länge inatt, runt 0300. Det ingick inte riktigt i planerna men det är okej. Och ännu en gång, jag somnar lätt ifrån på msn. Hoppas alla har överseende med det.

Lille murre behöver lite klargöring, inte direkt konstigt med tanke på hur denna blogg är utformad.

1. Charlie är en flicka. Det kan ibland diskuteras annat, men jag har bevis att hon i grund och botten är en flicka.
2. Salt är bra mot rödvin. Rödvinet är rädd för saltet, så rädd att de t om löses upp och tids nog försvinner...Its a miracle.

en hälsning


Alla borde se filmen Milk. Själva, i sängen med laptopen.

Vi måste göra om detta



I like it


Just nu: Milk.




fyra bilder är fler än en elefant

     Jag har snott varje bild från Charlottas blogg. Så, nu vet ni.

"-Jag äter Charlotta, jag har inte tid att titta upp."


Thihih se så söt hon är min lilla vårblomma.

Det var minst sagt romantiskt :,) Och ja, mitt glas till vänster.


Nej, det är inte knark. Utan vin, salt och citron.


min datenight


Vi hade en plan, planerad i minsta detalj. Men ibland skiter sig bara det mesta, vilket gör allt så jävla härligt och meningsfullt.

Halv sju bussen till stan. Syster valde att följa i systers fotspår och tog samma buss. Vi var otroligt osociala på bussen in. Anledning? Fortfarande oklart. Jag var alltså påväg in till stora staden för min med Charlie. Stora planer stod på schemat.

Merciat Cross. Aldrig hört om ställer eller sett stället. Men dit var vi iallafall påväg. Charlies dad, snodde vi gratis käkbiljetter av. Bokning via telefonen dagen innan? Det var bara att glömma. "-Men ni kan ju komma hit vid 8 och kolla om vi har något bord." Sagt och gjort.

Vi fick plats. Hela våran klass skulle ha fått plats. Vi dansade in med ett gott humör,  allt var gott. Jag sprang och hämtade ut biljetterna medan vi väntade på maten. Och nu en fråga, hur ofta stor det en någorlunda söt herre i biljettluckan? Aldrig. Men nu gjorde de det, jag vann jackpotten. Efter lite strul i luckan (om att jag egentligen bokat biljetter i Stockholm) så gav han mig dom.

Vi insåg att det inte skulle bli tajt med tiden och vinet. Vi svepte flackan på cirka 45 minuter. Sprang till bion.  En Shopaholics Bekännelser. Vi kände oss sådär precis lagomt fnittriga och fjolliga. Livet lekte. TILLS jag insåg att min klackjävel från absolutahelvete var ihålig? IHÅLIG? Satan i helvete. Gick hem till Charlie efter filmen, såg ut som jag druckit tre flaskor på grund av klacken. Jag var förbannad. Men inte bara för klacken, utan också för att de tog 210 kronor för vin helvetesflaskan på helvetesrestaurangen. Jag var pisst.

Hos Charlie. Vi var trötta. Riktigt sådär pensionär trött. Det gjorde ju vinet bra iallfall. Fy helvete. De 210 kronorna gjorde sig verkligen värd. Vi dukade upp med allt från Nutella till päron. Det var fest. De två senaste GossipGirl avsnitten påbörjades. Det var spännande.

Rödvin. Åh, härliga rövin. Charlie spillde. Charlie spillde good. Jag skrek "- HÄMTA SALTET!!" Sagt och gjort. Hon sprang runt som en yr höna. Och var nära till gråten. Men det gick över.

Skjutsen kom, tack snälla Markus!

...Just det ja

... Detta inlägg var tillägnat Emilia Gadd...

Pil nedåt.

redogörelse

"Vet hur det är. Vad.. långa.. inlägg du gör ;D"

Då även min vän EMILIA GADD börjat köra med ironi i bloggen känner jag att jag behöver ta det seriöst. Här kommer därför i ord redovisa min fredgaskväll den 27mars 2009. Och det blir ett långt och mycket detaljerat inlägg. Tror jag.

Far hämtar mig i torsboda efter busstrippen från Härnösand. Jag kommer hem med ett glatt humör för att min praktik är över. Päronen hade planerat en minitripp till Övik vilket innebar att jag var en planerad barnvakt.

Sagt och gjort. De åkte för att köpa pizza till mig och bror, sedan slängde de sig i bilen och drog iväg. Vi kollade på Let´s dance och åt. Jag kom med den briljanta ideén att ha en tävling. En jag-kan-äta-mer-än-dig-tävling. Vilket innefattade sötsaker som chips, godis och popcorn. Detta var en dum idé.

Vi åt och vi åt. Tillslut kastade bror in chipspåsen och jag stod som vinnare. Eller ja, mer låg som vinnare. Han vart trött, så vi drog igång madagaskar på datorn och låg i päronens säng och kände friheten. Och ja, jag gillar dom filmerna. Han somnade jag satt mig vid datorn.

Jag har aldrig någonsin mått så illa i hela mitt liv. Det vart så illa att jag tvingades köra fingarna i halsen för att tömma innehållet. Det var skönt. Jag kände mig 5 kilo lättare. säger bulimi Tereze. Sedan vart jag trött. Klockan är då cirka 22-2230? Aldrig hänt förut. Jag tänkte inte ens tanken på att se en film innan jag somna. Utan jag la mig och sedan somnade jag. Tom och vacker. Klarvaken runt 0400 kände ångesten och tvingade mig själv att somna om.

Just nu: Varit uppe sedan 0800. Nu passar en dusch och en banan.


blä


Illa, jag mår illa.

z





shake it



På med färgen och på med stolparna så är vi redo för kvällen!!Fast inte jag då, ska vara barnvakt åt världens sötaste lilla monster =)

=D =(


Sista dagen på kontoret. Blandade känslor.

Just nu. Rensar datorn och fixar. Dricker min sista kopp kaffe, iallafall det sista goda kaffet. Hembakade sockerkakor kommer det att bjudas på vid tvåfikat. Sedan hemgång.

jag älskar sådana här situationer

-Hej

-Hej

... Pinsam tystnad

jag jöög


Okej. Jag ljög om listan jag skulle göra nu, och varje dag. Det kommer inte att ske. Jag ljög om bilder från bakningen, och lite om själv processen. Det var nog allt för just nu.


50-50 give or take, i think give


 


jag gillar dig


Anonym säger:
"Haha. Jag känner mig träffad gällande då "ja" var ett "ja" och "nej" var ett kanske. Sjukt träffad."

Jag gillar anonyma kommentarer, snälla som bitchiga. Det ger en friheten och möjligheten att fantisera själv om vem det kan tänkas vara som lämnar ett spår. Spänningen når nya höjder i livet!

Kommentera mera, kommentera under namnet Shreek. Funkar alltid på krogen då det är dags för notan.


Just ja, en dagens var det!!

shuuuu



jag längtar till imorgon

Say what?


Okej. Det är tradition att man bjuder på något den sista dagen på praktiken. Så, fine. Jag och Charlie skall ta tag i den gamla kaveln och jobba. Ikväll blir det bak, det blir sockerkaka. Och jag är inte direkt van vid att baka. Rättare sagt, jag har i stort sätt aldrig bakat. Så både för min egen del och för den som inte tror mig så kommer detta att dokumenteras.

Bild för bild... Steg för steg. Och ja, jag är medveten om att det inte krävs någon kavel... Läste det precis på matklubben.se




Liten förälskelse?


Frasier är nog den roligaste serien genom tiderna. Känslan, språket och personligheterna. Klockrent. Jag skiter i att köpa nya böcker till kursen som drar igång, det får bli ett köp av hela Frasierboxen istället. Länge leve riktig humor =)


Frasier.

Adjö på kort

Saknaden är stor


En vecka har gått, möjligt en vecka och några dagar till och med, sen jag hade mina skor i min famn. Jag skakar av förvirring fortfarande. Samma förvirring som i Skellefteå då jag insåg att en fjärdedel av klacken saknades. Jävla ÖBmateriel (ta illa upp izza). Men imorgon blir de släppta mot borgen, och väntar på mig igen då jag kommer hem.




 
För att klargöra, skorna kommer inte från ÖB. Inte heller klacken (ta illa upp izza).

omvänd psykologi?


Okej. Är det bara jag som går till köket och fixar världens kvällsfika i början av "Du är vad du äter?". Alltså precis då de visar vad personen i fråga har stoppat i sig under en vecka? Ni vet, bordet som är fullproppat med dricka, fetmat och mängder med sötsaker?

Jag blir alltså hungrig. Skulle utan tvekan trycka i mig en pizza från Lazola här i Söråker just nu, om inte pizzorna hade pubishår som obligatoriskt extra pålägg.


!



3an nu gott folk. Hatar Skipper, men den andra bruden verkar smart

Igen, UNGA COOLA MORSOR


Exempel:
http://lina007.blogspot.com/
http://karlitalatina.blogg.se/
http://emlix.blogg.se/
http://carr0n.blogg.se/

Unga heta coola morsor!!



Jag gillar att se på unga mödrar för att det är en värld jag är mycket förvirrad i. De klarar då av saker som jag inte tror jag skulle. Det är verkligen så långt ifrån min verklighet som det bara går.

Men de är coola unga mödrar!! VARFÖR har inte Sverige hakat på trenden? FInns ju gott om coola unga mödrar här! Iallafall i lilla timrå! GO MORSOR! Och ibland kan papporna också vara sådär halv coola iallafall...

Just nu: UNGA MÖDRAR





Snälla snälla snälla



Snälla snälla snälla... Give me take away



listan som gör en blogg till en blogg


DAGENS VILL HA
:

Killen som satt i fikarummet med det bruna håret. Han var utan tvekan den läckraste man jag sett här på 10 veckor. Jag tror han heter Peter.
DAGENS KLÄDSEL

Lila jeans, stor konstig t-shirt och mammas svarta stora mjukis hood. Med matchande bruna stövlar. Jag ser ut som en förvirrad 13åring.

DAGENS SMINK:

Puder, massor av puder. Och min absolut bästa Dior mascara. KÖP DEN...  

DAGENS FRISYR:
En boll på huvudet. Jag måste skärpa mig angående mitt hår, hört talas om balsam? Med tillhörande plattång.

DAGENS HÄNDELSE:

Då jag insåg att det fanns bryggkaffe kvar imorse, jag slapp maskinkaffet. Sen också Peter då, åh Peter.

DAGENS LÅT:

Den Charlotta går runt och nynnar på... Jag återkommer.

DAGENS PLANER:

Lillebror ska hämtas från skolan, jag ska springa och sola i blått ljus. Tanka film som om det inte fanns någon morgondag.
DAGENS SAKNAD:

Det gamla goda tiden, då "Ja" var ett ja, och "Nej" var ett kanske...
DAGENS DUMMASTE:

Kylan. Hur i hela helvete kan vi tillåta att det ska vara -16 grader? Dra åt fan.

DAGENS SJUKA:

Att jag fortfarande betalar endast 15 kronor och fortfarande åker som barn. Är det inte sjukt? Jag älskar det.
DAGENS DROG:

Skrapa bort gammalt nagellack med en penna.
DAGENS ROLIGASTE:

Den här listan. Det blir en lista framöver varje dag
DAGENS FAVORIT:

Studiemedel.

DAGENS KÖP:

Räknas påfyllnad av busskort? Nu gör det de.

DAGENS GODIS:

Banan.
DAGENS HUMÖR:

Spänningshuvudvärk med en känsla av förväntan.
DAGENS ORD:
Välj din egna favoritsvordom, det ordet kvalificierar sig nog in under denna kategori.


Hög siffra


Jag var olydig igår. Jag ignorerade dom i laget som skulle spinna.  Jag spinde, spann och spinner inte. Iallafall inte igår. För jag och x antal fler damer bestämde oss för att testa gymmet. Ha. Jag ansträngde mig sammanlagt i cirka 8 minuter. Vilket resulterade i kanske 50 sittups. Sedan hoppade vi alla in i bilen igen.

Ja, jag vet. Jag har ljugit för några om detta för några igår. Men det kändes så bra just då.
 


Han skulle jag gärna ta ett pass med dock. ED HARRIS, gone baby gone.
MUMS, även på vetgirig för de intresserade.

puss?



Förresten, var är min deadmanwalking ikväll då? =(




Där ute finns fisken!



fasad fasad fasad. vackra fasad!


hubba hubba




Jag är ingen höjdare på komedier. Men fyfan vad jag skrattar nu. Marley & me. Jag skrattar åt en hundjävel.
Vad fan kommer sen?




Längesedan jag skrattat så intensivt

sötgubbe



Nu är det två gubbar här på besök. Och de är så söta!! Jag vill också ha en sådan söt gubbe. Var finns du, du söte gubbe?



Take me home!



Charlotta pratar just nu i telefonen, så just nu pratar jag med mig själv. Bla bla bla...

Förresten, jag tror jag gillar dessa. 399 kronor, jag är osäker. Kvinnor därute, höj era röster! Bu eller bä? Männen, titta bort.


Sommarsöt eller tantvarning?

Rykande hett



Kaffe har blivit en stolpe i mitt liv. Ett liv som omrigas av få stolpar. Stolpar kan vara bra. Kaffe är bra, gott kaffe är bra. Nu blir det kaffe.


Hård dag på jobbet älskling?

Se upp för dumpern praktikanter!

På bygget gäller dresscoden, orange och hjälm.

jag är arg



Humör är just nu inte på topp...länge leve prinsen





 

Hejdå Hugo, hoppas vi ses igen

...

Nu är beslutet tagit. Min käraste skall in på reparation. Under veckan kör fadern iväg med den, på obestämd tid. Detta innebär mina vänner att jag blir ensam. Ensam på nätterna. Hur ska jag somna utan en film, som vanligtvis gör min natt. Jag är nervös, på riktigt. Gone baby gone?

Min dator har fått psykiskaproblem och behöver uppsöka läkare omgående.
Du och jag mot världen hjärtat.

Nu måste jag börja rensa allt som anses vara barnförbjudet, då det egentligen bara är lörrorikt.



Ett exempel. Vi är sitter sådär olagligt nära varandra, för att bara vara ynka 17-18-19? Någon?


Ibland är det okej att inte tala sanning



Isabell säger:

teeeeereze ska jag berätta en sak...

Teréze säger:

yeaaaaaah

Isabell säger:

jag har kallingar på mig


Just nu...


... En sådan där populär boll på huvudet (vilket jag brukade sova i förr, blev dock nedröstad i fortsatt sovutstyrsel). Ett par löjligt stora mjukisbyxor, som kan få vem som helst att känna sig bekväm i. Och en tröja som är fly, som Per skulle säga.

Sedan har jag också fått klagomål på mitt val av namn. Det finner jag såklart tråkigt, då jag och min kamrat nästan ville ge namnet en egen röd dag i kalendern.


Förlåt mig fader, för jag har syndat... Eller syster har

En orgasm har många olika former...



Och ja, jag är medveten om att jag Teréze Lundgren har använt mig av Charlotta Olofssons bild hela två gånger. Men då frågar jag er, då något är så vacker... Varför gömma det? Som exempelvis ett par Manolo blancs, vilket skulle få pryda bloggen varje dag om min ekonomi inte var så förbannat extra light.

Så, nu fantiserar vi lite... Bara dom här sista minuterna på jobbet... Och HA! tredje gången nu.



Charlotta..Plus....

Manolos... = FUCKING FABULOUS



Passérkort, outside the box



Första veckan, första dagen kanske första timmen togs dessa bilder. Utan dessa kommer du inte in. Samma som lille Björn, har också svårt att ta oss ut... Banverket 4life!!!!!!!!!!!!!!

 

Jag avslöjar...



... alltid mina källor. http://isabelllindholm.bloggagratis.se/  är min vän med de jättelika bergen. Alltså "bröden".

Bild kommer inom kort. (Vilket innebär ikväll, då jag är på hemmaplan)

MERA MERA MERA!!


Jag stödjer  Natacha Peyre kamp. Mera urringning åt folket!  Töser, upp med "bröden" (som en vän har bestämt sig för att kalla sina jätteberg för) på borden! Och låt de njuta av den planerade vårsolen som komma skall.



POSH IT vickan. På jobbet tillåter de ej pusching, så denna får duga. DOCK tror jag inte att jag får några klagomål




en update förresten...


Jag har bytt från bacon till korv. Så alla där ute, vakta era korvar med ert liv!

Hylla! mer än bara bröst


Det här är en hyllning till de som stannar när alla andra har gått hem - George, Carrie, Dexter och våra andra bästisar från tv-världen.


Våra vänner vet inte alltid hur mycket vi bryr oss om dem. Men vi vet vad de betyder för oss. Vi följer varje steg de tar, från tv-soffan eller hängandes över laptopen, och suger in allt vi får veta om dem och deras liv.

Vännerna i rutan tar med oss till platser vi aldrig själva skulle besöka, de hjälper oss fly en grånande vardag och finns alltid där för oss i de ensammaste av stunder. Och det är så bekvämt eftersom umgänget aldrig är längre bort än ett knapptryck.


Det här är boken för oss som insett att Carrie Bradshaws skofetisch bör tas på allvar. För oss som vet hur smart Homer Simpson egentligen är, att det faktiskt är lite synd om George Costanza och att ingen skulle överleva om det inte vore för Jack Shepard.

VISST FAN SKA JAG SLÅ TILL??Eller hur Charlotta? Jag vet att det inte är någon annan som läser, så en dialog med dig Charlotta angående ämnet önskas...

Det är en bok.


Få mig att titta under sängen!



Jag ska ta mig an en klassiker. Sssscary...

OBS har längre inte ett systembolag...=(

För mer info...Om räkan i rutigt.  För en snabbis, www.whenimdancing.blogspot.com

Femte gången gilt? varför inte...

Det här är min vän, Charlie.
Det här är min vän, Charlie.
Nej, det är inte ett fängelse-kort.

RSS 2.0