Igår var det partäj



ordna fixa och trixa


Springer runt som en idiot. Försökte precis hitta ett par hela strumpbyxor... 1 par av 12 var hela... Nästa projekt? KOMMA IHÅG ATT SLÄNGA STRUMPBYXOR.

Nu måste jag ordna fixa och trixa vidare. Hoppas vi syns ikväll


fuck ye


Okej. Imorgon är det D day. Partiiiiiie. Hoppas alla som kommer är utklädda. Roligast så. Hoppas bålen smakar och att jag får se många skaka rumpa! Det är allt jag begär.

PpPPööZzZZ... Godnatt, ja jag säger godnatt nu. Kliver man upp 08 och somnar 23 är man döööötrött........zzz.z.z.z...


syndar..typ..birsta..


Bussar med bror in till birsta för att sedan brumma med mor till sjukhuset. Inte så kul men vad gör man.

Hörs hej


Titta vad jag hittade i datorn!

nåååååååååååååååååååw miniboys.................


Mer umeå, övik och hotell


VAKNA!


Jag har varit vaken sen klockan 0800! Jag somnade 2300 igår! Jag tycker det i sig är ett mirakel. Ligger i sängen nu och dricker kaffe. Men ingen är vaken...Det är tråkigt.

=D


hit me


Precis myst sönder med morfars schäffer, så nu har jag dreggel och härliga underbara hårstrån överallt. En dusch inom kort. En lång dusch inom kort.

Men just nu? JUST FUCKING HIT ME! pirripiirrr...



På lördag kalasar vi till det mina damer och herrar




full koll


Jag vaknade klockan 0800 och klev upp. Helt otroligt. Jag är glad. Det är nog därför. Mohaha framsteg igår inom ett speciellt område i alla fall... Känns bra!

Nu? Kaffe och möffin


again again


Magen snurrar! Jag har tre kaffekoppar på rummet. Men ett plus ett kan aldrig bli två!


rubrik


Hämta bror - check
Fixa håret - check
Mat - check

Birsta imorgon? - check.....

fan..

la sling


Syster kirrar slingor på mig just nu. Hon är la döbra. Kanon. Hej


kallt, kallt som fan


Hämta bror. Göra slingor. Äta mat. Allt detta inom kort.


Glasögonorm


Godmorgon Italien


What a great guy, what a great phone... Älskar att börja dagen med ett fantastiskt billigt skämt! LE DIN JÄVEL LE!



trött på rubriker med


Helt slut i både kropp och sinne. Men jag är glad. Jag är glad att jag har fått jobb! Jobba med försäkringar! Jag längtar tills allt drar igång.
Drog en tur med Pebbiz och Tildiz på birsta idag. Nu blir det inget mer birsta för mig på minst en vecka i alla fall. Nära adressändring i så fall.

Jag är rosa och bubblig dessa dagar. I alla fall bubblig.


Smyckeskrin



igår


For runt som en galning på birsta igår, i jakten på a black dress for izza. Fikade X2. Booom och skämtaffären i stan. Köng bra. Vi alla kommer se ut som överklass horor från en annan tid. I alla fall jag.

Hjälpte till att skruva ihop en byrå igår med. Döbra. Snart kommer en bild på världens snyggaste smyckeskirn som mor köpt. Avundsjuk.nu


Sa han hej?


Fan helt slut. Helt jävla slut efter helgen. Ser fram emot att detoxa lite nu i veckan. Peppa inför hallofuckingween festen på lördag. Birsta med Izza imorgon. Förresten! Jag verkar ha ett mönster med pojkar. Alltid pojkar på J? Vad är detta? Försöker någon driva med mig däruppe?

Film. Nu. 3an. Kanon.

eh dah?


Petra! Get with the programe!!! JAG HAR OCKSÅ SÅKLART LÄST HENNES ALLA INLÄGG. OCH GJORT HENNES BLOGG TILL STARTSIDAN. FANTASTISKT

Jag bubblar vidare

Jag kan inte sluta skratta


What a great guy, what a great phone


Rosa, bubblig, sprallig, överglad och glitter


Alltså ja. Jag har bestämt mig för att bli mer som Vanita som var med på lyxfällan. Herregud vilken positiv och typ glad person. Har hon ens deppiga och gråa dagar? Okej hennes klädstil och diverse kanske inte faller mig i smaken... Men hennes hela humör! Herregud! Happy happy happy!

Jag har bestämt mig. Jag ska bli rosa, bubblig, sprallig, överglad och glittra lite. Alltså jag skämtar inte. Ni som inte sett henne på lyxfällan, GÖR DET OMEDELBART!



 


Kan du sluta vara så jävla snygg


fuck it


Eftersom jag inte rört mig på x antal veckor av x antal anledningar så känner jag att idag är dagen D. Fan för ungefär en månad sedan promenerade man två gånger om dagen. Nu är det mest kaffe och mums i sängen. Nu krävs det lite ordning.
Promenad på g.


happyface


Hej, är du en komplicerad typ?


Gårdagen med pebbiz


Hade en heldag med pebbiz igår. Fantastiskt. Först birsta där det inhandlades stuff till Hallofuckingween, och kaffe såklart. Brummade hem för ombyte och mer make. Bussade in. Sprang till Svenssons för en cider innan bion.
Vi såg i alla fall paranormal activity 2. Satt brevid en kille som hoppade till en gång var femte minut. Filmen var i alla fall SÅDÄR.

Efter filmen träffade vi Tilda på Irish. Sen tittade Ninja förbi. Det var mys. Sen styrde vi klackarna mot Memento. Därefter skjutsade snälla söta rozen hem oss. Det var vår dag/kväll.

What a great guy, what a great phone. HAHAHAH SÅ JÄVLA BRA!!!

När du behöver en liten "pick me up..."


Swatt — 12:49
Jag ser aldrig en riktig ängel tills jag såg dina bilder. du är som en vild blomma som ser ut och luktar väldigt gott. Kan jag få en chans?

HA-HA-HA-HA

godmorgon


Inatt tvingades jag till att leka GPS. En mycket trevlig dam vid namn Elin ringde mig vid 2?3? och bad om vägbeskrivning till Johan. För att han låg och snarkade i baksätet. Jag i andra änden av telefonen: Eeeeeh jaaa jooo eeeeh? Blått hus? Gul bil? Är jag vaken?
Elin i andra: Näämen guuuu förlåt att jag väckte dig!!
Mitt fel egentligen. Vilken ung hipp dam ligger och sover en fredagnatt vid tre? Hoppas det ordnade sig iallafall.

Vaknade iallafall upp nyss. Frukost/lunch i sängen. X antal tomater och kaffe. Söker mig till chokladen snart...




Godnatt på dig


nååå


(x) pratat i telefon i mer än sex timmar

(x) stannat uppe hela natten

(x) älskar eller saknar någon just nu

(x) blivit missförstådd

 

 


hallofuckingween snart...



lalaa ala la


Come josephine in my flying machine going up she goes up she goes

Detta städar jag i idag


Allt blir alltid så fantastiskt i klackar och myskläder.


haha

Se vilka fantastiska byxor!




ett jävla tag


Nu har det gått ett jävla tag och jag mår bättre. Tror jag. Äh oavsett så är jag här.

Igår efter diverse tråkiga möten så svängde mor och jag förbi birsta. Jag var less. Kom hem med några plagg från HM. Köpte b.la ett par "harems" byxor i storlek XL för 50kronor. Varför? För att få skratta och asgarva.  Ett skratt var jag i behov av. Sagt och gjort. De ser tamefan förjävliga ut på mig men de visade sig vara alldeles perfekta mysbyxor. Gigantiska och svängiga. Bild kommer säkert.

Hoppas också på bio ikväll......................................................




tyst

idag har det varit en tung dag. En sån där dag som jag egentligen skulle vilja prata med en speciell person om men det är inte lönt, tyvärr. Saknar känslan för mycket tror jag. Jag hatar den här dagen och bättre blir det nog inte. Fan. Längesedan jag mådde såhär Hej på ett jävla tag

skit också


Shiiiiiit.... Ni skulle ha sett inlägget jag satt och skrev på nyss... Fick hejda mig själv med frågan, VA VAD I HELVETE ÄR DET DU SKRIVER? Och radera. Ibland känns det så töntigt med blogg. Jag ska fan börja skriva äkta dagbok med sidor som luktar barnprostituerad.

Längtar till Halloween! Längtar till att få träffa dig! tihhihiiI hHHhIHHJ... Vilken brud jag är, fan


slick slick


Blev precis väckt av en stor dreglande hund som hoppade upp i min säng och for runt som en vilde.
Nu? Byta alla sängkläder. SUUUUCKKK


JAG 'ÄR FÖRST!!!!!


BLONDINBELLA OCH NILS GÅR SKILDA VÄGAR!!!!! INGE MER STOCKHOLMSBRUD PLUS NORRLANDPOJK!!!


JAG ÄR FÖRST
HAHAHA


TRODDE JA

Längst vägkanten...


Under vår roaadtriiipp så behövde jag en kissispause. Jag har aldrig kissat och lämnat toalettområdet så fort som vid detta KORTA besök.

iiiiihhhhuuuuhhhh....



Hittat klänningen


Jag har hittat klänningen som jag ska ha med maskeradmasken på halloweenfesten nästa helg. Kalas. Blir grömt pebbis. Black, big hair and mystery!


Random pics... Text senare



fett bra

syster och hennes boyfriend kommer som ett disneypar!! Löjligt klockrent. Jätte fint. Jätte grymt. Sööööööta. A+A=AJ Nu är vi påväg hem ifrån umeå. Världens roligaste roadtrip. Det kommer också tydligen göras om inom en snar framtid. Fantastiskt. Umeå är gölligt. Nu? Efter bråk om vem som skulle köra...Gav sig syster tillslut. Nu? Syster kör återigen som en tjöv.

uppdate från norr

Vädret igår upp till Övik var katastrof. Mys på hotellet igår iallafall med b.la sveriges skönaste familjer. Mys imorse vid frukosten. Herregud jag åt för två(nej snälla, inga gravidrykten behövs). Bilder kommer i massor vid ett senare tillfälle. Nu? Syster kör som en tjuv.

roaaadtriippp med sis



Seeeyaaaaa bye


Hey babe


Varit uppe sedan 0750. Helvete vad kallt och ångestfyllt det är att kliva upp ur sängen på morgonen. Ikväll när jag lägger mig ska jag ta på mig massor med kläder. För att slippa kliva upp på morgonen och frysa. Jag tror det är bra att jag är dålig på att sova brevid någon, jag menar det måste vara ännu värre och kliva upp då. Dubbelt så varmt i sängen vilket resulterar i ännu värre kyla när man tvingas kliva upp. Då skulle jag då också vara dålig på att kliva upp ur sängen och lämna den dubbla värmen där.

Kaffemackakaffejuicekaffemackajuice


tadaa


Imorgon blir en spännande dag. Mycket som skall göras. Det blir helt fantastiskt.


Skulle gärna byta plats med Witney Port just nu...



pirripirr


Jag och Petra har kommit fram till att jag kommer möta min mystiska andra halva på Halloweenfesten. Det är redan skrivit i stjärnorna så att säga.

Så nu bjuder jag officiellt in min andra mystiska halva till Hallofuckingweenfesten lördag den 30oktober hos Matilda och Per. Välkommen!
Jag kan ju inte inte bjuda in denna person. Så du där ute, känn dig härmed bjuden och helt otroligt speciell. Bra. Jag ser framemot att träffa dig!


Jag säger Hej


Arbetslösa jag vägrade kliva upp innan 1400 idag. Somnade nog runt 4-5 inatt. Jävla skit.

Det finns nog inget mysigare än att vakna sådär lagomt ful, fixa kaffe och bädda ner sig igen med en kopp. Issa vi verkar ha någon period... Det är nog kylan och mörkret. Men ligger just nu i sängen med en kopp och ska slå på senaste avsnittet av Mad Men.

BERIGHTFUCKINGBACK

nåw


Petra säger:
gud vad ja älskar distansförhållanden
man hånglar så bra via cam


22 saker du (kanske) inte visste om mig


1. Jag skulle enkelt kunna överleva på endast kaffe och smörgåstårta
2. Jag vill nog inte ha barn
3. Jag hatar att vara med på bild
4. Jag hatar inte att åka buss
5. Jag har väldigt svårt att visa vad jag känner
6. Jag har precis lärt mig av en speciell person hur mysigt det kan vara att mysa
7. Jag borde inte äta kiwi. Tungan sväller
8. Jag och Peter Forsberg hör ihop
9. Jag pratade flytande engelska vid 5års ålder
10. Jag är den sämsta någonsin på att ta emot komplimanger
11. Jag är löjligt nyfiken på allt och alla
12. Jag kan inte vissla
13. Jag ogillar överraskningar
14. Jag ler då jag ser ett riktigt gammalt par gå hand i hand
15. Jag går nästan alltid omkring hemma i trosor och hoodtröja
16. Jag älskar att se på ”unga mödrar”
17. Jag är dålig på att sova brevid någon
18. Jag är extra svag för killar med snygga armar
19. Jag grät nonstop till ”Marley & Me”
20. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden och ändra ett beslut
21. Jag avskyr lök
22. Jag bröt ihop när jag var liten varje gång pappa dödade en kackerlacka

Äventyr


I veckan skall jag och pebbis på äventyr. Jag gillar äventyr. Kan någon slänga fler äventyr åt mitt håll?




fredagfredagfredag- the ring inspiration


Rubrik är onödigt


Mörkt ute. Jag gillar mörkret! Ikväll blir det film och hoppas att syster är på "jag älskar att göra slingor" humöret.




brudar



helgen


Fredag var det paraj. Jag pebbis, issa och ninja snackade en massa skit hos issa. Drack dricka och beställde en massa helt galna grejor till HALLOfuckingWEEN. Därefter sökte vi oss vidare till trevliga Åhlund i timrå. Synd att inte alla är lika trevliga som Åhlund. Snabbt så drog vi oss vidare in till krogen och skakade rumpa. Sen dumpade Issa mig i timrå påvägen hem. Tur var nog det, överraskningar är väl alltid intressanta. Chockad var bara förnamnet.

Lördag var återhämtningens dag. Helt otroligt galet trött. Körde syster och co till KOVLAND. Det var helt fucked up. På vägen hem åkte jag förbi Johan för att klaga på hur trött jag var. 10 minuter senare var jag hemma i sängen. Syster tjatade om skjuts hem från krogen, jag försökte förklara att jag var en trafikfara pga min sömnbrist. Ordnade sig tillslut.

Söndag: Städat.


Kaffe, nån?


Vilken helg. Vilken konstig helg. Vilken okej helg. Återkommer inom kort för att ta er igenom min helg, lite kort.


Godmorgon hjärtat!


Mama väckte mig för skjuts vid halv nio. Sagt och gjort. Har gjort världens fika nu. Macka, juice, youghurt och kaffe. Myser i sängen med frukosten och Jersey Shore. Köng



dutt dutt


Inom kort måste jag boka tid för lite bestående målning på min kropp.




HE BROKE A HEART


Shit happens, obviously =) Söt bild ju



Blåser det ute?


Baksidan. Hejdå körsbärsträd... =(


Just i detta nu


Äntligen. Jag har länge funderat i denna bana men aldrig riktigt varit säker... Men nu är jag säker. Har precis skrivit upp mig på fyra nummer av ILLUSTRERAD VETENSKAP. Förväntansfull som få. Det är en kickass tidning.


Det dunkar helt fantastiskt smärtsamt


Kaffe med ost är bäst. Går runt i huset i tights och kofta med en boll på huvudet, ser en smula skum ut. Blir till att uträtta vissa ärenden med grandpa och mama inom nån timma som komma.

Ikväll ska mina stadstjejer ses och mysa. Jag vill också ses och mysa. En egen bil vore högst på min önskelista för kvällen. Får se hur och om det löser sig
.

Jag skämtade inte heller återigen angående "motgångar söker sig till eventuella framfångar" situation. Jag skulle behöva föra någon sorts statistik och analys inom ämnet. Det skulle vara minst sagt facinerande!

Åter till snokandet och kaffet...


igen, arg

Japp. Oundvikligt

No more Mr nice guy


Handlar två veckor i förväg



Just ja, det var såhär det kändes att ha bh på sig


Vaknade av att pebbis ringde. Jag svarade och hon pratade. Helt förvirrad var/är jag efter nattjobb. Två timmar senare är jag på birsta med pebbis och issis. Planerade, shoppade och planerade.

En 42liters skål/bunke/korg/hink är inhandlad till Hallofuckingween. Fantastiskt.

syster in action


Igår natt. Det var en galen natt. Lister och kaffe på golvet. Tur att vi hade bullar.


0625 lör&sönd


Då: VAKEN OCH REDO FÖR JOBB. PLUS MÄNGDER MED KAFFE.




shake baby shake


Har druckit allt för mycket kaffe idag. Jag skakar. Händerna darrar och armarna är knappt styrbara.

Fix inför jobb inatt. Hoppas någon därute inte kan sova inatt och underhåller mig via telefonen.

Pang, så loggade hon ut


precis just nu


Godmorgon at 1352.


godnatt



jubb


Jobbat i två dagar. Pluss kommande två nätter. Jag sa hej



nytt inlägg


ger upp....s.s.s...f.fef.w23.e.c.v....


Jag går förresten runt och är besviken och irriterad över en sak. Det slog mig igår mer eller mindre. Jag vet inte, jag är nog mest arg. Tar upp det inom kort. Dock inte här såklart.


precis just nu


Jag, Petra och Matilda planerar inför halloween. Mer info kommer.

Vilken fredag

Något alla flickor mycket troligen råkat ut för


Under ett besök hos en flickläkare.

Läkare- Hur mår du i övrigt då?
Flickan- Jodå, det är bara bra med mig! Inget speciellt att klaga över!
Läkare- Har du en partner nu?
Flickan- Eh, Ja! Eller nä inte egentligen. Men liksom ja jo det kan man kanske säga. Fast jag är singel! Men du vet har liksom en typ som jag typ umgås med och inte andra fast inte riktigt. Så jag är upptagen med ändå typ singel liksom. Men ja du vet hur det är ofta av på av på... Fast absolut inte liksom slarvig! Utan mer öppen men inte upptagen kanske riktigt men ändå så kanske jag är det.
Läkare med ett "Mona Lisa leende" - Okej. (skriver något på datorn)
Flicka- F..u..c..k...

Min lista över vad kvinnor borde lära sig:
1. Ibland att bara hålla käften
2. Det är ibland okej bara att svara Ja eller nej


Fredag den sköna


Städat. Kaffe med toast. Städat. Vindruvor.

Nudå?

my two crushes - seinfield



Hon är la för go och tjejig


Teréze:

russin?
Teréze:


LÖJLIGT

Petra:


hhahah lär väl spruta diaree snart
Teréze:


hhahah

Petra:
dom var inte ens till mig

Petra:
ja stal dom av junoipr


Fantastiskt mys


Precis kommit hem från förken Matildas crib. Myst och planerat med damerna. Helvete vad jag har skrattat. Ni är fantastiska damer! Iallafall så vankas det fest! Inväntar bara en inbjudan nu...NU NU!


vilken dag


Ja detta måste ni bara höra

HAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHA



Helvete! Jag skrattar så jävla mycket just nu. Titta här, HA-HA. Läste precis en grej på det stora coola nätet. Oj oj. Som sagt..


haha


Vänta

hoppas på sömn


Jag vill vara pigg imorgon. Läkarbesök x2. Sen träffa tanterna på kvällen hos fröken Matilda. Mys förväntas!

Kääänn en doft av kääärleken! Den sveper tyyyst förbiii!

NU

Dock tycker jag att han ser friskare ut på "före" bilden. MEN VAD VET JAG? VART ÄR MIN CHOKLAD

små guldkorn


När man rensar garderoben så kan man återfinna små guldkorn. Jag hittade en sött linne med en rosett. Värsta tjejigt. Men svart såklart, vad annars.




äsch då


Somnade i alla fall till slut. Efter många om och men.

Höstdeppen verkar också vara pågång. Jag planerar att möta höstdeppen med en städad garderob. Så nu har jag kastat ut allt ur garderoben. Mitt golv är fullt av färger, mest svart såklart. Jag ska kasta.

Tänk om jag bara nu kunde komma på den perfekta städa-garderoben-minska höstdeppen-filmen...


natt


Jag har haft en jobbig natt. En lång natt. Helt enkelt en sömnlös sådan.


0100


Nybäddat och Twin Peaks. Blir inte så mycket bättre just nu.


gillar


Inge mer inge mindre


Jag vill ha en kille som plockar ner månen åt mig.


10


INVÄNTAR ÄNNU MER CHOKLAD OCH BIGGEST LOSER


bildar bloggen lite


Dagen har bestått av humörsvängningar, dusch, kaffe, choklad och städning.

 


Ittala vitriini


Jag har börjat samla på dessa otroligt vackra askar. Löjligt vackra. Min hemliga förälskelse...Som inte längre är hemlig.


Clear mind, clear soul


Struktur struktur.

Städar som aldrig förr. Efter en lång dusch med mycket balsam är jag nu människa igen.


mer av det goa


Igår somnade jag. Jag är fortfarande förvånad över det. Upp med grisen så tidigt som 9 idag. Hoppas detta håller i sig. Min kropp har i alla fall bestämt sig för att strejka också. Vilket gör mig lite irriterad. Men tiden läker väl alla sår va? VA?

Petra kom hem!

Jag skrattar åt dig


Helt slut. Mentalt och fysiskt. Dessa tre nätter har mer eller mindre knäckt mig lite. Dock är det inte jobbet i sig, utan allt runt omkring. Aldrig framgång utan motgång!
Vaknade iallafall runt 13 idag så hoppas jag kan somna i någorlunda tid ikväll.

Det är förresten helt otroligt vad vissa människor väljer att fokusera på. Skrattretande!



RSS 2.0