hundvakt


Dagen har spenderats med syster och vovven. Vi var bland annat ner till vattnet och lekte. Det var riktigt roligt.
Kvällen har spenderats med MARY. Min bästiz är som sagt home. Fantastiskt! Vi myste på och snackade massa skit. Vad mer kan man begära?


thih


Det var en gång en flicka som pratade i telefonen med en pojke. De skrattade och pratade om allt mellan himmel och jord. Helt plötsligt knackar det på dörren. Flickan är ensam hemma och tvingas öppna dörren. Nyvaken och minimalt med kläder säger hon i panik hejdå till pojken i telefonen. Flickan som är nyvaken och lätt förvirrad närmar sig sakta men säkert dörren. Hon öppnar dörren och får en mindre chock.

Där står pojken med en ros i handen och säger att han hade vägarn förbi. Fast flickan vet att så var inte alls läget. Flickan blir lätt generad och ännu mer förvirrad. Men en lätt puss lämnar pojken flickan.

Där står flickan nyvaken och förvirrad med en ros i handen.


=) say whaaat??

härliga tisdag


Städar utav bara helvete just nu. Garderoben har rensats. Väntar på att mary skall höra av sig så vi kan ses!

brb

jobb bilder & mitt nya halsband


imorse runt 0830


Jag och syster firade att vi klarat tre nattpass på HL imorse. Champagnefrukost! HELL YEA! Mer sånt.


Snart väntar skön sömn

En timme kvar!

Si så där


Inom kort drar jag iväg för natten. Jag har även fyllt på telefonen så att jag skickar gratis sms. Snacka om att ha förberett sig. Jaja vi får se ifall jag kommer med någon uppdatering under natten. Hejdå!


klick klick


Inatt klickade jag hem dessa två föremål. Jag älskar hur jag uppträder när jag tror jag har pengar. Idioti. Men fantastiskt vackert idioti...


Härliga fredag


Helgen är här. Trevligt trevligt. Jag önskar alla själar därute en säker helg. Jag börjar jobba ikväll. Det ska också bli lite trevligt. Jag jobbar 1910-0710 fre-sön för att vara exakt. Snart blir det en tripp till ICA för att ladda upp med diverse nödvändigheter som behövs under dessa småtimmar. Det bästa med mitt sommarjobb är att det aldrig är långt till ett gott skratt. Att skratta är vad som behövs för att kunna vara vaken. Plus en stor kopp kaffe. Snitt koppen på jobbet ligger väl runt 10-12 koppar natten/dagen.

brb

Löjligt snygga bilder från avslutningsmiddagen!




åååååååååååååiiiiiiiih


På systers student fick mina fina nelly nude skor följa med. 13cm senare ville jag aldrig mer ta av mig dom. De är så vackra. Men smärtan hann före mig och mina tår skrek hysteriskt. Skorna är så jävla skön förutom längst fram vid tårna. Jävla skit. Men i will always push with the pain.




Systers student kom och gick, det var fint



power


Nyss varit på en svettig powerwalk med syster. Riktigt härligt. Jag känner mig full med power! Power som gör att jag skiter i alla andra och bara skrattar åt dem! HAHA. Jag älskar power-jag.

Nu måste jag försöka hitta mina arbetskläder inför imorgon då jag börjar jobba! Det skall faktiskt bli skönt, slippa allt annat. Fantastiskt! Leta leta leta...

brb

h e e heeee jj


Long time no seeeee....bilder på whatevaaah?


God morgon


Somnade vid 0000 igår. Fantastiskt! Idag är jag busy busy busy med massa shit. Men nu blir det en promenad för att sedan tjocka med en gigantisk frukost/lunch.

Bye!

Förresten, the bitch is back



världens snyggaste kavaj/jacka/kofta liknande!



igår



FÖR JAG HAR TAGIT MIN KANDIDATEXAMEN I KOMMUNIKATIONSVETENSKAP!




Fantastiskt! Jag och Charlotta är bara så jävla bra.


vaken


Tänkte dra mitt feta arsle på en promenad men jag ångrade mig. Stormen ute är bara jobbig. MYS istället!


pics


BIRSTA


Jag drog med mig syster på birsta idag. Jag tyckte hon behövde en rejäl shoppingtur. Sagt och gjort. Helvete vad vi shoppade. Allt som allt:

Två klänningar
Två par jeans
Ett par skor
Ett par shorts
MAT


Längesedan jag såg så mycket pengar bara rinna iväg...MEN KUL VAR DET. Och allt är fab.

Hörs snart med lite bilder.

återkommer snart



RSS 2.0