13


Jag hoppas alla som är hemma i soffan ser på Apollo 13 på trean. Det gör jag. Hej

ikväll


Ikväll är en lugn kväll. Nu har jag städat mitt rum. Tjoho. Imorgon blir det förhoppningsvis en nykter utgång med lite damer. Jag vill inviga mina nya skor! Hoppas jag får göra det. Men ikväll blir det i alla fall chill. Hoppas det är något fantastiskt på TVn ikväll.


just nu


Städar och ser JERSEY SHORE! Grymt. Snart åker jag och syster utomlands. Allt just precis nu är så jävla bra. Det har även kommit shit från Nelly. Shit som behövs till vår resa. Strandväska och söta solskor! FAB!


Godmorgon


Nu är jag vaken. Nu tänkte jag röra asset mot ica och hämta lite shit från Nelly.

...to be continued...

familjeutflykt vol.2 = bildbomb


Vi drog iväg hela härliga familjen på tarzanstigen vid södra ikväll. Men den stigen höll inte riktigt måttet så efter den vandringen drog vi iväg till bergeforsens tarzanstig! Jag har t om keps på mig! Galet! Här kommer massa galna bilder.


VAR FINNS DET NÅGRA LIKNANDE SKOR?


Jag behöver någon snäll jävel som kan tipsa mig om var i helvete jag kan finna ett par liknande (HELST LIKADANA) skor?? Aaaarrrgghhhhhhhh


= 29kronor


barnshorts 29kr + hårgrej 29kr= totalt 29kronor ekonomisk shopping inför resa. Snål är vad snål gör.




Far var såklart också med på vår lilla familjeutflykt

 


this ass will rock 2013....


Jag och syster har börjat promenera. Som gamla tanter =) Vi gillar det. Vi försvinner ju om lite mer än två veckor så varför inte röra på asset tills dess. Vi har promenerat X antal gånger men imorse var jag slut. Så slut att jag övervägde ringa skjuts hem... Klockan 0930, två kilometer kvar... Men jag och arslet tog oss upp och hem. Fett.


Hej


Längesedan. Hela fem dagar sedan. Det har hänt lite shit, som vanligt. Därför har bloggen blivit lite lidande. SO WHAT? Japp. Ikväll har jag iallafall varit på åstön? Japp päronen tyckte jag skulle med, punkt slut. Men det var ganska mysigt. Förutom spindelnätet, den svarta feta spindeln och allt annat som spelar i samma liga. BILDER som är helt crazy


Godmorgon


Sol ute. Inte överdrivet varmt dock med det är bara bra. Jobbar hela helgen och vill helst inte jobba i 36graders värme. Nu går jag ut med en kopp. Sen tar jag en promenad med flaskorna!

hörs snart

Ligger min skjorta hos dig?

Spårlöst borta. Ledsengubbe


Hej


Fan vad jag egentligen inte har något att säga, men det skiter jag i. NU kör vi.

Idag har jag städat och ordnat upp med alla viktiga papper. Försökt få med Issa och Carro på ett kvällsbad men det passade ju återigen inte så det var sista gången jag frågade dem damerna iallafall. YEPP.
Tog en promenad idag också. Mor föreslog att jag skulle gå med en fylld vattenflaska i vardera hand. Sagt och gjort. Men dra åt helvete vad det känns nu efter. Så det gör jag nog med 99% säkerhet om.

Roliga saker inplanerade i framtiden! Det känns fantastiskt. Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli efter 00:00... Så jag kan klicka hem ett par saker. HOHO

Senaste köp, som jag avgudar :


brb

fab fan


Jag har haft ett par roliga veckor. Med mycket mys, kalasande och skratt. Med en del besvikelser. Men men inget jag bryr mig om! Fuck it!

Hörs sen!

Vad har hänt på tre veckor och 4 dagar?


Varit på bloggsemester. Men nu är jag åter. Lite bilder!

Det har solats i solen.


Mys hos Per och Matilda.

Gatufesten kom och gick.


Vi har haft en familjeutflykt.

 

Återkommer med mer bilder och shit imorgon.


jävla blogg


I´m back.

RSS 2.0